Wat is CBD?

CBD is een afkorting voor cannabidiol zoals je misschien al weet. Cannabidol is een natuurlijk voorkomend niet-psychoactief element uit de cannabisplant. CBD past in de receptoren van het endocannabinoïde systeem, dit systeem handhaaft ons mentale en fysieke welzijn en proces. Volgens wetenschappers is het endocannabinoïde systeem de sleutel tot gezondheid en fitness. CBD werkt direct en indirect op de receptoren van het lichaam. De laatste jaren is CBD massaal getest door wetenschappers en er zijn veel studies aan gewijd vanwege de enorme hoeveelheid voordelen op zoveel niveaus. CBD is niet te vergelijken met marihuana. In tegenstelling tot THC, die wordt gevonden in marihuana, is CBD niet psychoactief.

CBD is anders dan andere supplementen omdat het kan worden gebruikt voor een breed scala van zaken zoals pijnverlichting, diabetes, beter cholesterol, verminderd risico op kanker, handhaven van de gezondheid van de hersenen, beschermt tegen botziekte, geneest de huid, anti-inflammatoire, angst, stress, depressie, slaapstoornissen.

Zoals aangetoond, zijn er veel voordelen van het gebruik van CBD en meer en meer mensen ervaren de voordelen van het gebruik als een dagelijks natuurlijk supplement.

Hoewel er nauwelijks bijwerkingen gemeld zijn, is het raadzaam om een arts te raadplegen als je zwanger bent, voorgeschreven medicatie gebruikt of als je borstvoeding geeft.

Summary
Wat is CBD?
Article Name
Wat is CBD?
Description
CBD is een afkorting voor cannabidiol zoals je misschien al weet. Cannabidol is een natuurlijk voorkomend niet-psychoactief element uit de cannabisplant.
Author
Publisher Name
The Patch Farm
Publisher Logo

Geef een reactie