Wat zijn CBD pleisters?

Als je nog niet gehoord hebt over CBD raden wij je aan eerst dit artikel over “Wat is CBD” te lezen.

CBD pleisters zijn pleisters die je op je huid kunt plakken met CBD erop, wat logisch klinkt. Het voordeel van het gebruik van een pleister in plaats van oliën of pillen is dat de CBD direct in je centrale zenuwstelsel zal komen en dus niks te maken heeft met je metabolisme. Ze zijn zeer eenvoudig te gebruiken en voorkomen dat je vergeet om je CBD elke dag in te nemen. Vooral voor mensen met chronische pijn kan het erg nuttig zijn. Plak gewoon elke dag een nieuwe pleister op that’s it.

De hoeveelheid CBD in een pleister is niet te vergelijken met oliën of pillen omdat een pleister u gedurende een bepaalde periode een continue afgifte geeft.

Als je meer wil weten over hoe onze pleisters werken lees dan het artikel “Hoe werken onze pleisters – De Technologie

Continue afgifte

Ons metabolisme kan dagelijks verschillen. Dit heeft te maken met wat we eten en drinken en onze dagelijkse activiteit. Dit heeft het nadeel dat alle supplementen die we nemen elke dag anders door het lichaam worden opgenomen.

Geen pillen of oliën meer

Met de vooruitgang van wetenschap en technologie, is een van de meest effectieve manieren voor het lichaam om voedingsstoffen te absorberen nanotechnologie, bekend als pleistertechnologie – een medicinale pleister die rechtstreeks op de huid wordt aangebracht om voedingsstoffen naar de bloedbaan te brengen. Dit proces zorgt ervoor dat het lichaam meer vitamines en mineralen absorbeert dan het zou doen van traditionele pillen en capsules.

Koop jou CBD pleisters

Summary
Wat zijn CBD pleisters?
Article Name
Wat zijn CBD pleisters?
Description
Het voordeel van het gebruik van een pleister in plaats van oliën of pillen is dat de CBD direct in uw centrale zenuwstelsel terechtkomt. Ze zijn zeer gemakkelijk te gebruiken.
Author
Publisher Name
The Patch Farm
Publisher Logo

Geef een reactie