Onze CBD | 100% Natuurlijk

Onze geregistreerde industriële hennep produceert gemiddeld meer dan 18% cannabidiol op natuurlijke wijze. Vergelijk dit met echte industriële hennep die minder dan een fractie van een procent CBD produceert.

Door ons hoge CBD hennep plant uitgangsmateriaal en ons zachte raffinageproces worden onze CBD isolaat moleculen niet beschadigd of verzwakt door harde oplosmiddelen, chemicaliën of slopende raffinageprocessen.

Hierdoor heeft ons CBD isolaat een veel langere houdbaarheid, is het moleculair sterker en minder gevoelig voor afbraak door licht en warmte.

Al onze fytocannabinoïde rijke (PCR) industriële hennep afgeleid van Pure CBD isolaat testen op 99,9% zuiverheid en is van 100% legale Amerikaanse biologische hennep. Onze CBD pleisters worden getest door derden in een lab. 0% THC. Geen geur. Puur wit. Niets synthetisch. Geen residuele oplosmiddelen. Geen zware metalen. Geen pesticiden. Koosjer. Niet genetisch gemodificeerde organismen. Gefabriceerd in een GMP-faciliteit.

Onze CBD pleisters zijn geclassificeerd als een natuurlijke vitaminepleister. In tegenstelling tot een pleister voor transdermaal gebruik, is er geen recept vereist voor onze actuele CBD pleister, zijn de ingrediënten volledig natuurlijk en gemaakt met behulp van geregistreerde industriële hennep CBD. Elke pleister is vrij van kunstmatige kleurstoffen, caseïne, maïs, kleuren, zuivel, ei, vulstoffen, smaakstoffen, gluten, GMO’s, latex, MSG, pinda’s, conserveermiddelen, schaaldieren, soja, suiker, noten, en ze zijn GRAS gecertificeerd.

Summary
Onze CBD | 100% Natuurlijk
Article Name
Onze CBD | 100% Natuurlijk
Description
Onze Pleisters hebben een zuiverheid van 99,9% en zijn gemaakt van 100% legale Amerikaanse biologische hennep. 0% THC. Geen geur.
Author
Publisher Name
The Patch Farm
Publisher Logo

Geef een reactie