Hoe werken CBD pleisters – De Technologie

Onze gepatenteerde pleisters verschillen veel van de reservoir pleisters op de markt, laat staan oliën, pillen, eetwaren, poeders en vloeistoffen.

Het korte antwoord op hoe onze pleisters werken is kort gezegd gepatenteerd, maar in dit artikel zullen we ons best doen om jou uit te leggen hoe ze werken.

Onze pleisters hebben een multi-layer technologie voor het leveren van supplementen recht in de huid. Ze werken door sterk geconcentreerde mineralen, kruiden en gezuiverde vitaminen rechtstreeks aan de huid te leveren.

De Multi-layer technologie werkt als volgt:

  1. Backing layer

De backing layer is ontworpen om structurele ondersteuning te bieden voor de pleister om de hele dag of nacht te dragen, zelfs tijdens activiteiten.

  1. Multi layered – De voedingsstof of supplement

Deze lagen zijn ontworpen om de voedingsstoffen en/of supplementen vrij te geven in je lichaam (tot 8 uur).

  1. De Contact layer

Bevat de volledig natuurlijke zelfklevende laag en zorgt ervoor dat de pleister op het lichaam gedragen kan worden en op zijn plaats blijft. Haal je pleister eenvoudig met je vinger van de sheet en breng dagelijks aan op de huid.

Biologische beschikbaarheid

Topical levering verschilt van andere methoden. Effecten kunnen zo snel als 10 minuten na het aanbrengen van de pleister worden gevoeld en duren tot 10 uur zolang de pleister op zijn plaats blijft. De pleister zorgt voor een gecontroleerde afgifte, zodat de effecten op een constant niveau blijven in plaats van de “hoogte- en dieptepunten” van andere toedieningsmethoden. Vanwege de hoge biologische beschikbaarheid kan een pleister evenveel medicijnen aan de bloedbaan leveren als een grotere orale dosis die door het maag-darmkanaal reist. Biologische beschikbaarheid is het aandeel van een geneesmiddel of andere stof dat in de circulatie komt wanneer het in het lichaam wordt geïntroduceerd en dus een actief effect kan hebben. Wanneer een medicijn direct in de ader (intraveneus) wordt toegediend, is de biologische beschikbaarheid 100%. Hetzelfde geldt voor ons pleister toedieningssysteem. Het gaat direct door de huid en het wordt dus als hetzelfde beschouwd als intraveneuze toediening.

Nanotechnologie

Onze gepatenteerde methode, ontwikkeld over 10 jaar, maakt gebruik van een geheime gevriesdroogde nanotechnologie met actieve potentiële ingrediënt versterking. We verhogen de effectiviteit en stabiliteit van de pleisters verder door de nanomoleculaire grootte aan te passen en door gebruik te maken van inactieve hulpstoffen en actieve versnellers voor elk actief ingrediënt. Dit resulteert in een gewichtsvermindering tot 98% ten opzichte van oudere leveringsmethoden.

Pleister materiaal

Wit Non-Woven Polyester; Kleefstof — 58 gram/meter niet-sensibiliserend acryl, Kleefeigenschappen: 1,7 lbs. kracht/inch, De Adhesive is getest door een onafhankelijk laboratorium op mensen en de resultaten wijzen erop dat de lijm niet irriterend en niet-sensibiliserend is en biocompatibel is met de mens.

  • Onze pleisters zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen, caseïne, maïs, zuivel, ei, vulstoffen, smaakstoffen, gluten, GMO Latex, MSG, pinda’s, schelpdieren, soja, suiker en boomnoten.
  • Onze devoid worden gemaakt in de VS, beschermd door Good Manufacturing Practice (GMP) richtlijnen. Biologische familieboerderij. GRAS gecertificeerd.
  • Onze pleisters zijn NIET getest op dieren.
  • Onze pleisters hebben een houdbaarheid van 3 jaar.
  • Volg altijd de instructies van de leverancier van uw voedingssupplement of voedingsstof.
Summary
Hoe werken CBD pleisters - De Technologie
Article Name
Hoe werken CBD pleisters - De Technologie
Description
Onze CBD Pleisters hebben een multi-layer technologie voor het leveren van supplementen recht in de huid. De Multi-layer technologie werkt als volgt.
Author
Publisher Name
The Patch Farm
Publisher Logo

Geef een reactie