Waarom je hersenen van CBD houden — Slaap en Concentratie

CBD (afkorting voor cannabidiol) is tegenwoordig voor veel mensen een welkome aanvulling geworden. Het helpt talloze van ons. Als je kijkt naar wat CBD kan bereiken, is er niet veel wetenschap voor nodig waarom we het moeten toevoegen aan onze dagelijkse routine. Maar de wetenschap heeft ons op dit punt gebracht, dus laten we daar wat meer naar kijken en zien waarom CBD jou kan helpen in je dagelijkse routine.

De wetenschap

Je brein is het meest verbazingwekkende en ook de meest gecompliceerde machine die er is. Het houdt de Einstein’s onder ons bezig terwijl ze onderzoek doen naar deze prachtige machine en elke dag meer en meer leren erover. Nieuwe studies geven ons steeds meer informatie over dit grote raadsel dus voor degenen onder jullie die van een beetje wetenschap houden, hier komt het.

Het heeft allemaal te maken met het endocannabinoïde systeem (het wat?). Het endocannabinoïde systeem werd ontdekt door Dr. Raphael Mechoulam en zijn team, die ook ontdekten dat het menselijk brein zijn eigen Cannabis produceert. Het endocannabinoïde systeem is een systeem dat werkt met cannabinoïde receptoren door ons hele lichaam. De receptoren zijn verbonden met het zenuwstelsel en het zenuwstelsel is verbonden met onze hersenen. De receptoren combineren met CBD en activeren een neurale link via synapsen in onze hersenen.

CBD heeft de volgende effecten op de hersenen

  • Antipsychotica
  • Anti-depressief
  • Anti-Angst
  • Neuroprotectie
  • Antioxidant

CBD-for-the-brain

Power to the CBD — Waarom je hersenen profiteren van CBD

Het mooie aan CBD in tegenstelling tot bijvoorbeeld vitamine C is dat CBD zich ophoopt in je lichaam. In tegenstelling tot de meeste vitaminen die in korte tijd uit je systeem zullen zijn, maakt CBD je lichaam en geest sterker, het regenereert, versterkt en herstelt. ‘s Nachts geeft CBD je hersenen rust en helpt je slaapcyclus te verbeteren wat in ruil voor een betere concentratie zorgt. Gedurende de dag hebben sommige mensen te veel stress dat wordt veroorzaakt door cortisol, het maakt je hersenen een beetje gek en je krijgt moeite met concentreren. Dit is ook waar CBD goed van pas komt. CBD kalmeert je geest en geeft je je focus terug.

CBD bevat lichaamseigen stoffen die de hersenen helpen bij de interpretatie van signalen. Dit helpt tegen stress.

*Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van ziektes. Wij raden u aan om uw arts te raadplegen voordat u CBD gebruikt in combinatie met voorgeschreven medicatie, wanneer u zwanger bent en wanneer u borstvoeding geeft.

“CBD VERJONGT, HERSTELT EN STIMULEERT”

Summary
Waarom je hersenen van CBD houden — Slaap en Concentratie
Article Name
Waarom je hersenen van CBD houden — Slaap en Concentratie
Description
CBD bevat lichaamseigen stoffen die de hersenen helpen bij de interpretatie van signalen. Dit helpt tegen stress.
Author
Publisher Name
The Patch Farm
Publisher Logo

Geef een reactie