Voorkomen is beter dan genezen

De vraag die ik vaak moet beantwoorden is: “Waarom zou ik CBD dagelijks gebruiken als ik volledig gezond ben?”

Er is geen kort antwoord op die vraag. Op het moment dat we geboren worden hebben we allemaal onze eigen voorraad cannabinoïden, cannabinoïden zijn van nature aanwezig in ons lichaam, net als water. Als je geen water drinkt raakt je lichaam uitgedroogd, als je geen voorraad cannabinoïden krijgt, raakt je endocannabinoïde-systeem uit balans. Dit kan op de lange of korte termijn allerlei problemen veroorzaken voor je lichaam. Door stress, ziekte of andere problemen krijgt je lichaam een tekort aan cannabinoïden, soms zonder dat je het voelt of door hebt. Als je een gezond leven leidt, heb je minder kans om een cannabinoïde tekort te krijgen, maar net zoals je elke dag je groenten eet, je water drinkt en sport, is het ook belangrijk om dat zeer belangrijke systeem in je lichaam gezond te houden en je dagelijkse dosis CBD te nemen.

Werkt CBD direct?

Een andere vraag die ik veel krijg is: “Moet CBD direct effect hebben, omdat ik nog steeds niets voel?”.

Er is nog steeds veel onderzoek aan de gang, waardoor CBD bij sommige mensen goed en direct werkt en bij anderen tijd kost. Het is hier dus moeilijk om een duidelijk antwoord op te geven voor iedereen, maar er is een reden die voor veel mensen geldt. Je lichaam moet er aan wennen, het lichaam moet soms gereinigd worden zodat de CBD zijn ding kan doen. Sommigen nemen medicijnen in of zijn net gestopt met het innemen ervan, waardoor de CBD niet goed werkt. Soms duurt het maanden om medicijn resten uit je lichaam te krijgen. Maar maak je geen zorgen; je kunt je dagelijkse CBD nog steeds blijven gebruiken, want het zal het herstel van je lichaam versnellen. Het kan verstandig zijn om je lichaam een beetje te helpen door (tijdelijk) met een Keto-dieet te beginnen of om wat aan detoxen te gaan doen.

Vergeet ook niet dat er veel soorten CBD op de markt is, de een beter dan de ander, dus experimenteer en zorg ervoor dat je de goede kwaliteit CBD gebruikt.

De Patch Farm CBD Pleisters

Voor onze CBD pleisters gebruiken we een meerlagige nanotechnologie die ervoor zorgt dat de CBD direct naar de plek gaat waar het moet komen (je bloedbaan). Zo hoef je je geen zorgen te maken of de CBD daadwerkelijk goed in je lichaam terechtkomt zonder dat het door je lever wordt gemetaboliseerd, wat kan gebeuren door het gebruik van olie of pillen. Het andere punt waar je je geen zorgen over hoeft te maken is dat wij de beste CBD uit de VS hebben en het is een 100% natuurlijk product.

Geef een reactie