CBD pleisters – de nieuwe manier om vitamines op te nemen

Het heeft even geduurd en langzaam beginnen cbd pleisters meer aandacht te genieten. Het lijkt erop dat iets in pil of olievorm, dus meer iets tastbaars,tot nu de voorkeur heeft genoten. 

Dat is eigenlijk ook logisch, iets wat je aan kunt raken en proeven spreekt meer tot de verbeelding dan een pleister die je op je huid plakt. Toch beginnen consumenten langzaam in te zien dat de werking van pleisters misschien net zo goed of zelfs beter is dan pil of olievorm.

Het verhaal erachter

Het verhaal erachter moet altijd even inzinken.
Voor de goede orde nog even heel kort het verhaal erachter. Iets wat wij oraal innemen, in dit geval een pil of olie, moet een lange weg afleggen totdat het eindelijk in de bloedbaan, dus waar het z`n werk optimaal kan doen, terecht komt. Het moet door de darmen. Zijn die darmen vol of leeg, sommige mensen hebben hardnekkige constipatie en dan is de werking bijna nihil. Onze darmen werken dagelijks anders omdat we dagelijks andere voeding tot ons nemen. Zodra de pillen of olie door de darmen zijn moeten ze door de lever worden gemetaboliseerd. En ook ieders lever is anders. Dus om de cbd volledig z`n werk te laten doen is een pleister vorm het meest effectief.
Plakken
Plak de pleister op een plek zonder haar, bijvoorbeeld de borst, en de ingenieuze pleister techniek zorgt ervoor dat de cbd rechtstreeks de bloedbaan ingaat, daar waar het het meest effectief is. En daarbovenop zorgt de `time-release` techniek ervoor dat de gedurende een periode van 8 uur de cbd gelijkmatig door het bloed wordt opgenomen.
Nieuwsgierigheid heeft CBD pleisters gemaakt
Nieuwsgierigheid heeft de mens gebracht tot waar hij nu is. Die nieuwsgierigheid heeft ook gezorgd dat cbd nu ook in een revolutionaire pleister vorm te verkrijgen is. Nieuwsgierigheid zorgt voor de ontwikkeling, uitproberen en ervaren zorgt ervoor dat het ook langzaam breed gebruikt wordt. Binnen afzienbare tijd zul je zien dat erg veel medicijnen niet alleen oraal maar ook als pleister vorm aangeboden gaan worden.
Kwestie van wennen!!
cbd-pleisters-de-nieuwe-manier

Geef een reactie